Payment with Klarna Payment with Klarna
Fri frakt över 1500 kr - Sadelutprovning - Snabb Kundtjänst
Våra Varumärken 
Vi arbetar med kvalitiva varumärken och produkter som ska hålla i längden. Nedan finner du mer information om våra specifika varumärken. Premier Equine 

Premier Equine är en global ledare inom
bensskydd och skadeförebyggande utrustning. Globalt erkänd för att tillhandahålla högkvalitativa och tekniskt avancerade produkter, Premier Equine ligger i framkanten av innovation och teknologi inom skyddsutrustning för hästsektorn 
inom skyddsutrustning för hästsektorn.

Premier Equine vill ge det allra bästa skyddet för dig och din häst, de investerar kontinuerligt i design- och tillverkningsprocesser för att kunna tillhandahålla några av de mest tekniskt avancerade häst- och ryttare specifika produkterna på marknaden. Från tyg val till fästen och finish – varje detalj har valts noggrant för att ge överlägsen funktionalitet, prestanda och stil.

Tillsammans med att erbjuda bra värde, erbjuder de produkter som har designats för att hålla, vilket hjälper till att bekämpa "engångs"- och "slängningskulturen" som ofta kan omge ridsportbranschen, driven av dåligt tillverkade produkter.

Premier Equine försöker minimera mängden engångsplast i sina förpackningar. Många av produkterna har noggrant handförpackats i kostnadsfria, återanvändbara förvaringspåsar med blixtlås för enkel transport och för att hålla dina produkter rena och snygga när de inte används, för att hjälpa produktens livslängd ytterligare. Vill du läsa mer om varumärket, besök deras sida härTöltsaga

Töltsaga är ett Danskt märke med inriktning på den bredare hästen. Märket är från början ett märke för islandshästen och de bredare kallblodsraserna men har utvecklats till att göra sadlar för alla hästar och ryttare. Både dressyr, hopp och islandsadlar finns tillgängliga och även övrig utrustning till hästen så som träns, stigläder och gjordar.

Töltsaga jobbar med kunniga sadelmakare i Tyskland och använder endast Fint kalvskinnsläder i sina sadlar och med fokus på breda bommar som passar våra breda hästar i norra europa. Sadlarna har kort anläggningsyta och många praktiska detaljer så som utbytbara koppjärn och vinklingsbara knästöd. 


Santa Cruz of Scandinavia är en svensk grossist med flera olika varumärken under sig. 
Från santa cruz kan vi erbjuda allt från Sadlar, lädervård, hjälmar, benskydd m.m. 
Håll koll i shopen då det regelbundet uppdateras med nya produkter.Från Dogman har vi möjlighet att erbjuda allt du kan tänka dig till Din Hund, Katt och Häst.

Vi är så stolta att nu även kunna erbjuda produkter till alla familjemedlemmar!