Payment with Klarna Payment with Klarna
Fri frakt över 1500 kr - Sadelutprovning - Snabb Kundtjänst

Nora Teddyjacka

  • 1 099 kr

BeskrivningVälkommen till den ultimata värmekällan för alla ridälskare! Vår oversized teddyjacka i extra mjuk och gosig teddyfleece är det perfekta tillskottet


Dela
Artikelnummer: 132

Beskrivning

Välkommen till den ultimata värmekällan för alla ridälskare! Vår oversized teddyjacka i extra mjuk och gosig teddyfleece är det perfekta tillskottet till din ridklädeskollektion. Med en insida i microfleece är denna jacka inte bara fashionabel utan även otroligt varm och bekväm.

Håll dig varm i stallet: När vinterkylan biter är det inget som slår känslan av att svepa in sig i denna teddyjacka. Den inbyggda värmen i teddyfleece-materialet och microfleece-insidan håller dig varm och gosig, oavsett hur kallt det är i stallet. Med denna jacka kan du spendera mer tid med dina fyrbenta vänner och mindre tid på att frysa.

Stor huva för extra värme: Den stora huven på vår teddyjacka är perfekt för att hålla kylan borta och skydda ditt hår och ansikte från vind och väder. Du kan enkelt dra upp huven när du behöver extra värme och komfort.

Tvåvägsdragkedja för anpassad ventilation: Vi har tänkt på allt när vi designade denna jacka. Tvåvägsdragkedjan fram ger dig möjlighet att anpassa ventilationen efter ditt behov. Öppna den uppifrån eller nerifrån för att reglera temperaturen under olika aktiviteter.

Smart fickdesign: För praktiska ändamål har vi utrustat jackan med fickor både i sidsömmen och en extra ficka med dragkedja fram. Du kan enkelt förvara dina viktiga ägodelar eller värma dina händer när det behövs.

Elegant och funktionell på samma gång: Vår oversized teddyjacka är inte bara en värmande päls, den är också en modeframgång. Den är designad med tanke på både stil och funktionalitet, vilket gör den till ett oumbärligt tillskott till din ridgarderob.