Payment with Klarna Payment with Klarna
Fri frakt över 1500 kr - Sadelutprovning - Snabb Kundtjänst

Endeavour Ridhjälm

  • 1 399 kr

Premier Equine Endeavour HjälmVi introducerar Odyssey Ridhjälm, som kombinerar de högsta säkerhetsstandarderna med sofistikerad stil och funktionalitet. Ex


Dela
Artikelnummer: 14

Premier Equine Endeavour Hjälm

Vi introducerar Odyssey Ridhjälm, som kombinerar de högsta säkerhetsstandarderna med sofistikerad stil och funktionalitet. 
Expertkonstruerad för optimal prestanda, denna ridhjälm överensstämmer med PAS 015 2011 och VG1 01.040 2014-12 vilket betyder att den är lämplig för tävlingsanvändning. 
Den här lätta ridhjälmen har ett yttre ABS-skal som är mycket slitstarkt och lätt, medan EPS-innerskalet erbjuder optimal stötdämpning. 

Ett antibakteriellt vadderat foder leder bort fukt för att hålla dig sval och bekväm. Detta foder är avtagbart för tvätt efter användning och 
ersättnings foder kan köpas separat.

Fyrpunktsselen i ekoläder är helt justerbar för optimal stabilitet, med ett snabbspänne och vadderat hakskydd.
Denna hjälm har ett inbyggt rattsystem på baksidan av hjälmen för  millimeterprecisionsjusteringar, vilket ytterligare hjälper till med hjälmens komfort och stabilitet. 

Mellan den centrala panelen och den eleganta blanka ramen hittar du de diskreta ventilationspunkterna, som ger ett tröstande, svalt luftflöde genom hela hjälmens insida, vilket håller dig sval under ridturen.